Jumbostay

Pressreleaser

100122 Pressrelease: Jumbo Hostel fyller 1 år

Jumbo Hostel fyllde 1 år den 15 januari 2010. Första året har varit spännande och fyllt med många härliga möten med gäster från när och fjärran.
Läs mer >

090109 Pressrelease: Nu öppnar världens första Jumbo Hostel

Nu öppnar världens första Jumbo Hostel Den 15 januari öppnar Jumbo Hostel, världens första jumbojet som byggts om till vandrarhem.
Läs mer >>

081203 Pressrelease: Nu öppnar Jumbo Hostel bokningskanalen

Den 3 december öppnar Jumbo Hostels bokning via hemsidan www.jumbohostel.com. Detta är den första Jumbo Hostel-bokningen i världen. Det är möjligt att boka sin ankomst från den 15 januari 2009.
Läs mer >>

080828 Pressrelease: Nu flyttas Jumbo Hostel till sin nya adress på Arlanda

Idag har den Boeing 747-200, som skall bli Jumbo Hostel, bogserats till sin permanenta parkeringsplats vid entrén till Stockholm-Arlanda Airport. Vandrarhemmet Jumbo Hostel kommer att inrymmas i denna äkta Boeing 747 – en s k jumbojet. Flygplatsen får nu sitt första vandrarhem, vilket kan vara behövligt med tanke på att 17-18 miljoner resenärer passerar flygplatsen varje år. Initiativtagare och ägare är Oscar Diös, som redan tidigare har vandrarhem i Uppsala. Arlanda kommer att få ett nytt landmärke.
Läs mer >>

080605 Pressrelease: Nu tas första spadtaget för Jumbo Hostel på Arlanda

9 juni påbörjas grund- och markarbeten för det nya vandrarhemmet Jumbo Hostel, som inryms i en äkta Boeing 747 så kallad jumbojet. Arlanda får nu sitt första vandrarhem, vilket är behövligt med tanke på att 17-18 miljoner resenärer passerar flygplatsen varje år. Initiativtagare och ägare är Oscar Diös, som redan tidigare har vandrarhemoch hotel i Uppsala. Arlanda kommer att få ett nytt landmärke.
Läs mer >>

Sök