Jumbostay

Partners

CityStay Uppsala

I Uppsala City 35 km norr om Arlanda har vi hotellet CityStay Uppsala. Vi rekommenderar dig att uppleva Sveriges fjärde största stad. Där finns ett stort antal kulturbyggnader, historiska platster och ett rikt studentliv. Sveriges största kyrka och scandinaviens äldsta universitet finns också i centrala Uppsala. Uppsala är också staden där Anders Celsius, Carl von Linné och Dag Hammarsköld tillbringade sina dagar.

http://www.citystayuppsala.se

Min Stora Dag

MinStoraDag är en insamlingsstiftelse som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina drömmar. Varje år insjuknar hundratals barn i Sverige i sjukdomar med en svår livspåverkande, inte sällan livshotande, diagnos. MinStoraDag mål är att ge dessa barn någonting underbart att drömma om när dagarna är långa och behandlingarna tuffa.

http://www.minstoradag.org/

ICEHOTEL

Vad är egentligen ICEHOTEL? Ett hotell byggt av is och snö, skulle de flesta svara. Det första och största i världen, skulle någon fylla i. Men vi har fler spännande historier att berätta. Vi lockar upp besökare från hela världen till en liten by i Lappland, 200 km ovanför Polcirkeln.

http://www.icehotel.com/se/

Aurora Safari Camp

www.aurorasafaricamp.com/

Unusual Hotels

Unusual Hotels of the World erbjuder annorlunda hotell. Vistas där är värt resan, som ofta kan att bli lång och mödosam. Hotellen ger gästen en minnesvärd och förhoppningsvis mycket njutbar upplevelse. Vissa är lyxiga, vissa inte, och i guiden finner du ett urval av alternativ som passar varje resenärs budget.

http://www.unusualhotelsoftheworld.com/

Tree Hotel

http://www.treehotel.se

Svenska Turistföreningen

http://www.stfturist.se

Hostelworld

http://www.hostelworld.com

Swedavia

http://www.swedavia.se

Sala Silver mine

http://www.salasilvergruva.se

Sök