Jumbostay

Nu öppnar Jumbo Hostel bokningskanalen

PRESSMEDELANDE
Stockholm 2008-12-03

Nu öppnar Jumbo Hostel bokningskanalen

Den 3 december öppnar Jumbo Hostels bokning via hemsidan www.jumbohostel.com. Detta är den första Jumbo Hostel-bokningen i världen. Det är möjligt att boka sin ankomst från den 15 januari 2009.

– Det är med stor glädje och stolthet som vi nu lanserar vår bokningskanal via vår hemsida. Här kommer man att kunna boka samtliga rum, cockpitsvit och Jumbo Combo-rum som rymmer upp till tre personer. Vi säljer också presentkort via hemsidan – en perfekt julklapp till nära och kära – säger Gisela Olsson, Site Manager på Jumbo Hostel.

Jumbo Hostel blir världens första vandrarhem, som finns i en jumbojet på marken. I augusti bogserades planet till sin permanenta plats vid infarten till Arlanda där den fått en betydande plats. Sen dess har ett omfattande ombyggnadsarbete genomförts.

– Arlanda kommer att få en ny attraktion och en annorlunda övernattningsmöjlighet. Detta bör passa flera olika gäster såsom affärsresenärer, barnfamiljer, ungdomar, pensionärer och ”upplevelseresenärer”, fortsätter Oscar Diös, VD på Jumbo Hostel.
Redan idag är intresset stort hos researrangörer och turistorganisationer ute i världen. TV-team från Brasilien, Japan, England, Frankrike och Tyskland har redan besökt och filmat det minst sagt unika svenska vandrarhem som nu öppnas.

För mer information gällande bokning och Jumbo Hostel kontakta:
Gisela Olsson, Site Manager Jumbo Hostel.
Tel +46 (0)8 593 604 00
info@jumbohostel.com

Pressrum med bl a pressmeddelanden och bilder finns på:
www.jumbohostel.com

Jumbo Hostel är världens första vandrarhem inrymt i en Boeing 747.
Stockholm, Arlanda är första anläggningen i Jumbo Hostel-kedjan.
Nattgäster liksom daggäster kommer att uppleva den unika känsla av att vistas
inne i en jumbojet, som är pensionerad och ombyggd till vandrarhem och
museum. Premiär januari 2009.
Här skrivs flyghistoria och här möts människor från hela världen

Sök