Jumbostay

Information om Jumbo Stay

Information inför din vistelse på Jumbo Stay Arlanda

Välkommen till ett av världens coolaste boenden! Här kan du tillbringa natten ombord på en äkta jumbojet – på marken! Välj mellan att bo i fräscha rum med dusch och toalett i korridoren eller i sviten i den ombyggda cockpiten med panoramavy över flygplatsen. Hos Jumbo Stay får du garanterat en unik och annorlunda upplevelse.

Våra rum

Jumbo Stay har totalt 76 bäddar, fördelade på 33 rum. Rummen är cirka sex kvadratmeter stora med tre meter i takhöjd. Överallt i jumbojeten har du tillgång till gratis wifi och alla hotellrummen har tv. Våra två sviter och ett av våra enkelrum har privat dusch och toalett. Enkelrummen i planets hjulhus har privat toalett och tillgång till gemensamma duschar inne i planet. Övriga rum har tillgång till gemensamma duschar och toaletter i korridoren.

In- och utcheckning

Incheckning sker från kl.16.00 om inte en speciell överenskommelse träffats med Jumbo Stay gällande detta. Gästen ska var över 18 år eller i målsmans sällskap. Betalning sker vid incheckning med kreditkort, Swish eller kontanter (EUR eller SEK).

Utcheckning sker före kl. 10.00.
Om du önskar stanna längre går det bra att lösa en dagshyra för rummet.

Receptionen är bemannad dygnet runt 24/7 året runt.

Avbokning och utebliven ankomst

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan ankomst dvs senast kl. 16.00 dagen före ankomst. Uteblir du utan avbokning eller avbokar du senare än kl. 16.00 så måste du betala för ett dygn.

Sök